Primarul Constanței dovedește încă o dată- de parcă mai era nevoie- că nu are habar care sunt mecanismele dintr-o instituție publică. Cea în fruntea căreia a ajuns, vremelnic,  dintr-un accident penelist! Un exemplu elocvent în acest sens este procesul intentat fostului consilierului independent Andrei Popescu. Cel pe care l-a acuzat că nu ar fi depus raportul de activitate, aferent vizitei oficiale pe care a efectuat-o în localitatea Eskișehir, în anul 2018. Mai mult decât atât, primarul habarnist în ale administrației locale a cerut și recuperarea sumei de la fostul consilier independent.

Urmarea? Vergil Chițac a pierdut cu brio acest proces! Demarat și susținut pe banii constănțenilor. Că doar nu crede cineva că a dat  vreun leuț din pensia de parlamentar...  Sau, sărăcuțu’, din cea de contraamiral!

„Din ziua în care Vergil Chițac a fost ales de puținii constănțeni prezenți la vot să conducă destinele orașului nostru, am înțeles că vor urma patru ani de chin.

Pentru un ochi avizat, în campania din 2020 amiralul de uscat își demonstrase din plin habarnismul, chiar dacă făcuse eforturi deosebite în a-l ambala în discursuri sforăitoare.

Ei bine, recent, navetistul de serviciu a comis-o din nou, pe banii constănțenilor.

Cum așa?

A pierdut procesul intentat cu rea intenție și direcție subsemnatului pentru recuperarea sumelor aferente vizitei oficiale pe care am efectuat-o în localitatea Eskișehir în anul 2018, în calitate de consilier local independent.

Pe scurt, întrucât nu vreau să vă plictisesc, Agamiță de Eforie m-a dat judecată pentru că nu aș fi depus raportul de activitate ce este solicitat de Lege pentru deplasările efectuate de aleșii locali. Numai că, surpriză: instanța i-a dat cu solicitarea în cap, arătându-i limpede că raportul a fost depus în termenul legal.

Da, hotărârea nu este definitivă, însă dispozitivul este atât de clar încât nu cred că apelul mai poate schimba ceva. Un proces inutil, plătit din bani publici.

În concluzie: Chițac și ai lui, în frunte cu Rusu nebunu', trebuie să plece acasă. Dacă nu mai repede, atunci la termen, dar să plece.

Așa habarnism, atâta nepăsare, mai rar.  ”, a transmis Andrei Popescu, atașând la postare și Hotărârea instanței.  “Încă o probă a habarnismului domnului amiral de o stea căzătoare, Vergil Chițac.”, a punctat fostul consilier independent.

 

 

  1754