Valentin Vrabie: Acțiuni halucinante, care se află sub incidența legii penale

Primăria Municipiului Medgidia a organizat în data de 1 iunie, un eveniment dedicat atât copiilor cât și adolescenților. Evenimentul, care a debutat de la ora 16.00, a adus în prim-plan o varietate de activități, dar și un concert susținut de Erika Isac, Rareș și Bogdan de la Ploiești.

În jurul prânzului, Erika Isac și Rareș au primit mesaje de amenințare cu moartea pe conturile de socializare. Cei doi au fost avertizați să nu urce pe scena de la Medgidia. Atât managerul cât și artiștii au informat organizatorii și, pentru că au luat în serios aceste amenințări, au depus plângere la Poliția din Medgidia.

În același timp, Primăria Municipiului Medgidia a sesizat instituțiile abilitate pentru a lua toate măsurile necesare pentru siguranța artiștilor prezenți la eveniment.

“La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați de un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat de o persoană necunoscută, pe o rețea de socializare. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentu săvârșirea infracțiunii de amenințare.”, a transmis, oficial. IPJ Constanța,

“Condamnăm ferm aceste atitudini și facem apel la calm, pentru ca Ziua Internațională a Copilului să se desfășoare în liniște și siguranță. Asta deoarece trebuie să fie o zi a bucuriei celor mici și nu un motiv de scandal și amenințări.” , au transmis reprezentanții municipalității.

La rândul său, Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia a condamnat aceste forme de manifestare, considerâmd că totul a fost pus la cale de contracndaidații săi.  

„Condamn cu fermitate maniera în care contracandidații mei fac campanie electorală! Deja s-a ajuns la acțiuni halucinante, care se află sub incidența legii penale: amenințări cu moartea la adresa artiștilor prezenți la activitățile organizate pentru comunitate!

Amenințările și violența nu mă vor împiedica niciodată să continui ce am început în Medgidia!

Acest incident violent care are ca scop mârșav distrugerea evenimentelor pregatite cu ocazia Zilei Copilului nu poate fi trecut cu vederea și solicit public organelor de cercetare penală să intervină iar cei găsiți vinovați să fie sancționați!”, a transmis Valentin Vrabie.

 

  2602