Să vă puneți o dorință pe 21 iunie!

În 2022, Solstițiul de Vară, când avem parte de cea mai scurtă noapte și cea mai lungă zi din an, pică pe 21 iunie. Numai în anii bisecți această zi este sărbătorită pe 20 iunie. Începând cu 22 iunie, durata nopții va crește, iar ziua se va potoli. Din cele mai vechi timpuri, diferite popoare au acordat o mare importanță zilei solstițiului de vară.

„Se credea că în ziua solstițiului de vară se concentrează cel mai mare număr de forțe luminoase și bune în emisfera nordică a Pământului, care ar ajuta persoanele care ar cere acest lucru. Prin urmare, gândurile, dorințele și cererile ar trebui să fie pioase și pozitive. În multe națiuni, sărbătoarea era însoțită de diverse ritualuri: rugăciuni, jocuri, concursuri, curse de cai, dans, ghicire, atragerea unui logodnic”, spun astrologii.

Crește vitalitatea, iar oamenii au acces la puterea interioară

Solstițiul de vară este principala sărbătoare în toate tradițiile. Cert este că în opinia şamanilor şi vrăjitoarelor tocmai în solstițiu, care pică în mijlocul verii, pe 21 iunie, este cea mai mare creștere a vitalității, iar oamenii au acces la puterea interioară. Deoarece soarele este forța noastră vitală, în timpul solstițiului de vară această putere este cea mai mare.

„Soarele pur și simplu strălucește și dă viață tot ce este în jur, fără a cere nimic în schimb. Prin urmare, pe 21 iunie, ar trebui să fii sincer generos și mulțumit cu tot ceea ce te înconjoară. Din punct de vedere energetic, ziua este considerată puternică, iar modul în care o petreceți poate avea un efect prelungit, de la trei până la șase luni„, spun experţii. „Puteți oferi cadouri, puteți aranja o vacanță pentru dvs. și pentru cei dragi, puteți participa la evenimente caritabile. Relațiile care încep în această zi pot dura pentru totdeauna„, ne trasnmit astrologii.

Rugăciuni, meditații, listă de dorințe-  DA. Agresivitate, conflict și ceartă- NU

În ziua solstițiului de vară, singura stea din sistemul solar se mișcă foarte lent, ceea ce înseamnă că o persoană o poate controla puterea interioară. Pe 21 iunie, îndreptați-vă puterea spre obținerea succesului în sferele spirituale și materiale ale vieții, recomandă astrologul. „Sărbătorim această zi pentru a ne conecta la această sursă de putere și, de asemenea, pentru a ne exprima recunoștința față de Soare pentru tot ceea ce primim de la el”.

 

Rugăciunile, meditațiile, vizualizarea, realizarea unei hărți sau a unei liste de dorințe sunt indicate în această zi. Negativul poate reveni cu puterea de zece ori, fii atent! Oamenii deosebit de sensibili pot avea vise profetice, pot obține răspunsuri la întrebările lor într-un vis, mai spun astrologii.

Nu arăta agresivitate, conflict și ceartă. În astrologie, Soarele în harta natală înseamnă EU (autoidentificare, esență neschimbătoare, întregime, iubire și creativitate). Manifestările de egoism pot depăși scara, trebuie să controlați astfel de impulsuri.

Haine în nuanțe de roșu, portocaliu, auriu, galben și…semne de nuntă  

În ziua solstițiului de vară, trebuie să te îmbraci în așa fel încât să atragi energia potrivită. Ritualul cu ținutele este simplu: alege haine în nuanțe de roșu, portocaliu, auriu, galben. Albul este recomandat și el. Este recomandabil să porți bijuterii din aur și pietre prețioase – la urma urmei, ceea ce va fi pe tine va fi încărcat cu energia pozitivă a soarelui pentru o lungă perioadă de timp.

Potrivit credinței populare, vremea rea ​​în cea mai lungă zi a anului indică o recoltă insuficientă. În cele mai vechi timpuri, chiar dacă soarele doar se ascundea în spatele norilor, oamenii credeau că vara nu va aduce nimic bun. Dacă dimineața este multă rouă pe iarbă și tufișuri, recolta va fi din belșug. Strămoșii noștri colectau această rouă în recipiente – ei credeau că are efecte vindecătoare și de întinerire, putere aproape magică.

Dacă nu dormi peste măsură și te trezeşti în zorii zilei de 21 iunie, pentru tot anul care vine natura te va răsplăti cu sănătate și putere și te va salva de nenorociri. Există, desigur, semne „de nuntă”. Potrivit unuia dintre ele, dacă o fată necăsătorită dansează în jurul a nouă focuri toată noaptea, i se garantează o căsătorie rapidă. Dacă un bărbat toarnă apă pe o femeie în ziua solstițiului de vară – indiferent dacă accidental sau intenționat – atunci se vor căsători rapid.

 

  311