Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, duce o luptă permanentă împotriva celor care nu respectă prevederile legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța. 

În ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de polițiștii locali, există multe persoane care aruncă deșeurile în alte locuri decât în cele special amenajate. De pildă, ieri, în timpul activității de patrulare, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publică au depistat  la intersecția străzii Olteniei cu strada Griviței două persoane care depozitau diverse deșeuri menajere pe domeniul public.

Cei doi tineri au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare. De asemenea, cei doi au fost puși să aducă terenul la starea initiala

“Nu uitați! Depozitarea ori abandonarea deșeurilor de orice tip pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța constituie contravenție și se sancționează. 

Vă rugăm să semnalați aceste fapte antisociale care ne afectează pe toți la  numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro   “, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.   

  235