Cum  o penalizează Primăria Constanța pentru că nu are un program de selectare și management al deșeurilor?

Dănuț Aelenei, deputat AUR Constanța, a asistat la  dezbaterea publică organizată de  Primăria Constanței. Dezbaterea a avut câteva subiecte printre care Planul de mobilitate urbană  și creșterea prețului pe care fiecare familie îl va plăti pentru gunoiul produs.

Așa după cum a anunțat parlamentarul constănțean, au fost prezenți o parte din reprezentanții cetățenilor, o doamnă avocat, un fost comandant de navă actual pensionar, un reprezentant al Partidului Verde și  trei cetățeni revoltați pe de o parte și primarul Vergil Chițac împreună cu reprezentați de la SPIT Constanța pe de alta parte.

“Infrastructura de selectare a gunoiului este "sublimă dar lipsește cu desăvârșire" firma Polaris de asemenea nu asigură selectarea corectă a gunoiului, dar iată că cetățenii Constanței sunt "penalizați prin creșterea prețului".

Deși reprezentanții cetățenilor au venit cu întrebări pertinente cu privire la acest subiect’, primarul Chițac le-a răspuns  cu arogantă, lipsă de respect și tact.

În calitate de Parlamentar al României,  am  pus două întrebări primarului:

-De ce nu acordă audiente cetățenilor sau reprezentanților acestora?

-Cum penalizează Primăria Constanța societatea Polaris pentru faptul că nu are un program de selectare și management al deșeurilor?

Vergil Chițac a răspuns sec și apoi a plecat în trombă, încheind dezbaterea spre dezamăgirea participanților. Halal Primar!”, a transmis Dănuț Aelenei, deputat AUR Constanța.

  1167