Ca în fiecare săptămână, la sediul filialei Aur Constanța a avut loc o conferință de presă. La  eveniment au participat Liliana Cheizis, consilier local Neamul Românesc ( partid aflat în alianță electorală cu AUR) în cadrul CL Năvodari, deputat Dănuț Aelenei și Dumitru Bădrăgan, purtător de cuvânt al organizație constănțene.

Au fost abordate teme de interes național, precum protestul împotriva campanie de vaccinare, precum și de interes local privind Caravana Medicală AUR care ajunge la Constanța sau  stabilirea candidaților pentru viitoarele alegeri.

Referitor la protestul împotriva vaccinării, reprezentanții AUR au precizat că s-a recurs la această formă de manifestare pentru ca  vaccinarea să nu devină obligatorie. Mai mult decât atât, s-a punctat faptul că AUR  nu se opune vaccinării în sine,  ci împotriva obligativității acesteia.

Pentru ca hotărârea de guvern să nu treacă în forma propusă de Ministerul Sănătății, parlamentarii AUR vor depune amendamente, așa după cum a anunțat deputatul  Dănuț Aelenei.

Cel care a lămurit și subiectul legat de suma pe care ar trebui să o plătească susținătorii partidului , dacă vor să ia legătura cu George Simion

„Unul dintre subiectele pe care vreau să le discut se referă la faptul că s-a vehiculat că, dacă vrei să vorbești cu George Simion, trebuie să dai 1.000 de euro. Noi, banii din subvenție nu îi cheltuim pe media. Noi vrem ca banii să fie folosiți în mod transparent și pentru oameni. Există o platformă AUR pe care membrii își plătesc cotizațiile. Un membru poate să își plătească această cotizație direct pe platformă cu 100 de lei. Sunt foarte mulți simpatizanți ai partidului cu situație financiară bună care vor să îl ajute. Achiziționează cardul AUR, dar asta nu înseamnă că, dacă vrei să vorbești cu George Simion, trebuie să dai 1.000 de euro”, a explicat deputatul AUR, un exemplu elocvent de cheltuire a sumelor din subvenție fiind  Caravana Medicală AUR

  1233