Parlamentarii AUR au fost invitați DOAR la cocktailul de final, adică de la ora 12:00

În opinia lui Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța, preocupările reprezentanților coaliției de guvernarea sunt atât de infime pentru binele românilor tocmai din cauza faptului că aceste "lighioane politice" își pierd vremea cu "tranzacțiile personale" sau cu ținerea la distanță a acelor români care îi urmăresc ce fac și le tot strigă pe toate canalele de comunicare să se oprească din jaf și trădare.

“Așa se face că, pentru evenimentul din 15 august,  de Ziua Marinei, parlamentarii AUR au fost invitați DOAR la cocktailul de final, adică de la ora 12:00.

Numai că, în urma unor telefoane date la Statul Major al Forțelor Navale cu două zile înainte, am clarificat misterul.

A fost, bineînțeles, o comandă venită de la PNL, pe linia CJ Constanța și CL Constanța, astfel încât parlamentarii AUR să pară niște "pişcotari săraci", dezinteresați de ce se întâmplă în Constanța, care vin doar la masa bogaților doar fiindcă li s-a făcut acestora milă de ei.

Mai pe şleau, liberalii de la Constanța au dat dovadă de o mârlănie crasă prin acest gest. Nimic nou, fiindcă de doi ani tot observ asta in Parlamentul României, atât la PSD cât și la PNL.

Bineînțeles că am fost prezenți la ora 09:00 dimineața, știind bine că festivitatea ar fi trebuit să înceapă la ora 09:30.

Din partea AUR au participat, alături de mine, colegii deputați dr. Sorin-Titus Muncaciu și Antonio Andruşceac.”, a precizat parlamentarul constănțean.

Președintele  României sărăcite la orice pas, nu a venit nemțeşte, ci cu vreo 20 de minute întârziere

“Numai că, domnul președinte al României sărăcite la orice pas, nu a venit nemțeşte, ci cu vreo 20 de minute întârziere la peluza oficială instalată în portul militar Constanța, ținând vreo 200 de români cu ochii în soare.

Însă, pentru ca obrăznicia să aibă și moțul nesimțirii, ați aflat și voi ce au făcut cu IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu?

 I-au tăiat microfonul în mijlocul ceremoniei religioase, adică, chiar dacă mai avea vreo 7 minute de slujit în rugăciune.

Am fost acolo, al șaselea scaun distanță de microfonul dedicat pentru IPS Teodosie, și pot confirma cu exactitate, în detaliu, tot ce s-a petrecut.

Motivarea mincinoasă survenită la 10 ore după acest incident grotesc, precum că a fost o defecțiune tehnică, nu stă în picioare.

Explic și de ce:

 1.  - la începerea ceremoniei religioase, se dă comanda "Descoperiți!"

2.   - după terminarea acesteia, se dă comanda "Acoperiți!"”, a consemnat, pe pagina sa de facebook, deputatul AUR Constanța.

Sonorizarea pentru IPS a fost... ZERO. Fără Dumnezeu suntem NIMIC!

“Această comandă a venit mai înainte, într-un moment nepotrivit pe parcursul slujbei religioase, apoi, sonorizarea pentru IPS a fost... ZERO.

Dacă punem cap la cap aceste acțiuni premeditate, avem în fapt un tablou sinistru al planurilor acestor neo-marxişti ascunși în denumirile de vechi partide precum PSD sau PNL. Clar, aceștia au de mamă obediența față de tot ce se promovează de către Forumul Economic Mondial, prin echipa satanistului Klaus Schwab.

Așa cum această "creatură" afirmă pe toate caile de comunicare, au reușit de și-au pus oameni in toate guvernele.

La noi, atât, Orban, Cîțu, Ciucă cât și Iohannis au dovedit fără echivoc că sunt marionetele acestui "Grup" care nici nu se mai ascund, ci promovează pe față toate absurditățile concepute de ei:

- de la declanșarea controlată a unor pandemii,

- la vaccinarea forțată a populației, mergând mai departe cu aceste crize: energetică, alimentară, financiară, etc, ...totul spre a obține acea RESETARE mult dorită de acești "nebuni dumnezei" ai planetei.

Da, biserica, credința, toate valorile conservatoare prin care se promovează valorile iudeo-creştine sunt o mare piedică în implementarea ideologiei lor globaliste.

De aceea suntem incomozi, prin prezența noastră, politicienii conservatori de la AUR cât și oamenii bisericii, cei care păstrează vie credința și cer prezența lui Dumnezeu în viață noastră.

Fără Dumnezeu suntem NIMIC”, a transmis Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR Constanța.

 

  1198