Ce ți-e și cu fandaxia politică! Pălește oamenii în cele mai ciudate moduri. Dacă luăm de bune cele zise de gura târgului, de așa ceva a fost lovit în moalele capului de director al CNAPMC chiar și Florin Vizan. Talonat de alte personaje atât de insignifiante încât nu ne mai deranjăm să le spunem numele. Chiar dacă doi dintre ei au fost în fruntea instituțiilor pe prim rang în administrația publică locală. Cât despre al treilea, chiar nu are rost să mai rostim vreun cuvințel…

Asta nu înseamnă că Vizan este te miri ce geniu al policii locale sau, ptiu drace, al celei naționale! Înseamnă doar că acești ipochimeni susțin că în anul 2024, cam prin aprilie mai, președintele PSD va fi schimbat. Iar ei “cei care se ocupă de acest lucru” vor fi pe cai mari în politica locală, bașca în cea națională, așa după cum afirmă ei, conform aceleiași pârdalnice guri a târgului.

Cum noi nu ne permitem să luăm de bune spusele acesteia, ne întrebăm doar prin ce metode îl vor înlocui pe Marcel Ciolacu și, mai ales, cine îi va lua locul. Nu de altceva dar ne este greu să acceptăm că președintele PSD va fi mazilit de niște neica nimeni, sau că lui Ciolacu îi va lua locul Grindeanu.  Așa după cum sporovăiește fleanca municipiului de la mal de mare. Sau mai corect spus așa după cum susțin ipochimenii de mai sus. Auziți ba de unii, ba de alții...

Căci, de, șușotelile de pe la terasele din Portul Tomis – și nu numai – se aud totuși! Și pentru a fi corecți până în cerul negru al gurii târgului, precizăm că cel care o alimentează cu amenințări  referitoare la destituirea lui Marcel Ciolacu nici măcar nu este Florin Vizan. Ci doar un înalt personaj din așa zisul anturaj politic!

Pentru a fi bine înțeleși, repetăm: noi nu dăm doi bani  pe ce spune gura târgului. Mai mult decât atât, nu irosim  nici măcar un euroi pe ea, chiar și atunci când afirmă că vreo 150 mii de euro au plecat, prin încredințare directă,  de la CNAPMC direct în pușculița unei societăți  aflate pe VAL-ul preferințelor Vizan-ului.  Cum să credem așa acuzații mișelești în condițiile în care,  așa după cum ar fi susținut directorul APMC, această societate este una dintre cele două sau trei care pot executa niște lucrări în port? Celelalte ocupându-se, probabil, de plantat...alge în acvatoriul Portului Constanța!

PS

Pentru a fi și mai bine înțeleși, menționăm că acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

Măriuca ANDRONE

  3908