Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, din dorința de a susține activ investițiile în educație și în ajutorarea copiilor din mediile defavorizate, s-a alăturat Asociației Caravana Fericirii, în parteneriat cu BCR și Domeniile Mitroi, pentru organizarea Galei brazilor de Crăciun. 

În cadrul acestui eveniment caritabil, participanții își vor aduce contribuția la strângerea de fonduri necesare realizării unor investiții atât în domeniul educației,  cât și în achiziționarea unui număr de 1000 de pachete cu alimente și jucării, pentru copiii din mediile defavorizate din Dobrogea.

Doritorii vor putea intra în rândul inimilor generoase licitând, în scop caritabil, brazi de Crăciun.

Brazii vor fi realizați cu sprijinul următorilor parteneri: Alezzi Beach Resort, Atât s-a Putut - Atelier de Arhitectură, Crama Rasova, Domeniile Mitroi, Farul Constanța, Fratelli Ristorante, Golful Pescarilor, Margo Jungle, Nikos Greek Taverna, Pescăria lui Matei, Pizza San Marco, Stebinger Arhitect Studio, Toscana, Zoom Beach.

Gala brazilor de Crăciun se va desfășura în data de 14 decembrie, ora 19:00, la restaurantul Forest M Events (Valu lui Traian), unde Liana Stanciu (Magic Fm) va fi gazda evenimentului în cadrul căruia vor susține momente muzicale Direcția 5, Trupa Discoteka și Corala Armonia.

Participarea la eveniment se va face, pentru fiecare persoană, în baza unei donații minime de 500 lei, în contul Asociației Caravana Fericirii nr. RO88RNCB029616889764 0001, deschis la BCR.

Detaliile tranzacției vor include numele și prenumele donatorului, iar rezervarea locului la masă (cu meniu inclus) se va realiza prin apelarea nr. de tel. 0790 622 303.

 

  154