Coloane sonore din filme celebre precum: "Războiul Stelelor", "Titanic", "Games of Thrones"

Irina Baianț este o culoare intensă în muzica clasică, o strălucire aparte care îmbină muzica clasică cu pop și crossover, soprana care sparge tiparele standard ale fiecăruia, în percepția despre operă. Cu o vastă experiență scenică, zeci de mii de triluri colorate pe care le-a dat lumii în ultimii 10 ani de carieră, a dus România pe harta internațională a performanței lirice cu lumina ei caldă și catifelată între palmele aplauzelor.    

 Sub motto-ul „Pe Aripile Muzicii”, veți putea recunoaşte coloane sonore din filme celebre precum: "Războiul Stelelor", "Titanic", "Games of Thrones", "Rocky", "Zorro", "Cei 7 magnifici".  În prima seară a festivalului, vineri, 19 august, de la ora 20:30, alături de cunoscuta soprană Irina Baianţ vor evolua pe scena din Piața Ovidiu compozitorul şi dirijorul Andrei Tudor, împreună cu artiştii Orchestrei Simfonice Bucureşti.  

 „Black SEAmphony Festival” este organizat de Direcţia Cultură, Educaţie, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Philson Young.  

 

  288