Cum numai la Constanța este posibil: Un PSD-ist protestează împotriva PSD     

Astăzi, la  sediul al Organizației Municipale PSD Constanța, cel în care mult prea interimarul Ion Dumitrache susține că a băgat mii de euro ( așa cum singurel se laudă ), va avea loc o ședință a Biroului Municipal.

Nu avem habar care sunt punctele de pe ordinea de zi, dar sperăm că unul dintre ele va face referire și la situația lui Dede Perodin. Adică a PSD-istul care a protestat împotriva …PSD.

Reamintim că la protestul organizat de BNS împotriva guvernării din care face parte si PSD , având chiar ministrul Muncii în ogradă, a fost prezent și Dede Perodin, consilier local PSD,  bașca secretar executiv al organizației municipale PSD.   

Mult prea interimarului Ion Dumitrache nu i s-a părut nimic în neregulă, ba mai mult decât a acreditat ideea ca Dede Perodin nu greșit cu ceva pentru că…a anunțat !

Altfel spus, un social- democrat constănțean poate să dea cu huooo ( doar nu-și imaginează cineva că la un protest sunt ascultate cântece de leagăn! ) social democraților de la guvernare, dacă l-a anunțat pe interimarul de la municipiu. Aferim coane Dumitrache!  Ca să nu mai spunem că Dede Perodin nu este un simplu membru de partid, în condițiile în care are calitatea de  secretar executiv. Și mai are o calitate: este tatăl unuia dintre cei doi așa ziși “specialiști” din  Consiliul de Administrație al CNAPMC. Ion Dumitrache știe de ce, că doar el i-a teleportat în funcțiile aferente Portului Constanța.  Dar ce să ne mai mire când în PSD Constanța contează al cui fiu sau fiică ești…

El nu vrea, dar îl obligă…Felix Stroe ?!

Revenind la ședința de astăzi, suntem totuși convinși că Ion Dumitrache va avea o străfulgerare  de conștiință …politică și va aplica în cazul lui  Dede Perodin aceeași măsură ca în cel al lui Laurențiu Florin Enceanu. Cu toate că, sinceri să fim, nu ar fi corect față de cel de-al doilea. Enceanu nu a protestat împotriva partidului din care face parte, ci doar a participat la o manifestație pentru redeschiderea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

Drept este că Enceanu nu a cerut bilet de voie de la Ion Dumitrache, dar la fel de adevărat este și că nu mult prea interimarul președine de la municipiu i-a salvat viața, atunci când s-a luptat cu Coronavirusul. Viața i-a fost salvată de personalul medical de la Spitalul de Infecțioase. Unitate sanitară pentru redeschiderea căreia a fost prezent Laurențiu Florin Enceanu, pe platoul din fața Prefecturii Constanța.  

Nu avem habar ce se va întâmpla astăzi la ședința Biroului Permanent Municipal, dar sperăm totuși că Ion Dumitrache nu va fi pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă. Adică va aplica aceeași măsură: ori îl mazilește și pe Dede Perodin din toate funcțiile, ori îl repune pe Laurențiu Florin Enceanu în cea din care l-a dat afară!

PS

Cum modul de acțiune al mult prea interimarului de la municipiu este deja de pomină, ne  putem aștepta la orice decizie în ședința Biroului Permanent Municipal. Apoi, va explica impricinatului sau impricinatei- căci pare-se că astăzi va urechea și o doamnă dintr-un motiv  cel puțin stupid-  ce spune mereu: eu nu am vrut, dar m-a obligat…Felix Stroe!  

Măriuca ANDRONE    

  5356