În ultimii anii, stațiunea Mamaia nu a mai fost promovată pentru că nu s-a  vorbit pe o voce unică! Afirmația îi aparține lui George Măndilă, președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța, cel care a precizat că  evenimentele din această vară, respectiv  concerte care s-au desfășurat pe scena amenajată în Piațeta de la Cazino “au adus un plus de viață în stațiune”. Concertele din Piațeta Cazino-ului vor reîncepe în anul 2024, încă de la momentul la care se va da start sezonului estival la mal de mare.  

Până atunci, în fapt până la sfârșitul acestui an, OMD Mamaia Constanța a pregătit o serie de evenimente, “în stațiunea noastră de suflet”, așa după cum a denumit-o George Măndilă.  

Președintele OMD Mamaia –Constanța a făcut referire și la creșterea sezonalității (prelungirea sezonului estival). Un indicator cerut de  Ministerul Turismului pentru care există soluții.

Despre aceste subiecte - ca și despre altele de interes pentru stațiune Mamaia , dar și pentru municipiul Constanța- a vorbit George Măndilă în cadrul unui interviu acordat site-ului nostru. Astăzi, puteți urmări prima parte a acestui interviu.   

 

  1682