Prezentă la evenimentul de  lansare a candidaților Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța, a definit evenimentul drept o zi de sărbătoare. Motivul? Numărul mare de participanți și, nu în ultimul rând CV-urile impresionante ale celor 44 de candidați pentru alegerile europarlamentare  din anul 2024, precum și faptul că AUR  este primul  partid care și-a prezentat combatanții pentru Parlamentul European.

“Asta nu înseamnă că partidul a furat startul”, a precizat Evdochia Aelenei, subliniind că reprezentanții partidului au început campania electorală “din ziua în care au intrat în Parlament”

“Am intrat în Parlament în 2020, moment la care am început campania electorală și de atunci nu ne-am oprit. De atunci creștem exponențial pentru că poporul a văzut că noi chiar ne ținem de cuvânt, că noi chiar muncim. Eu am pornit munca de la firul ierbii.  Cine a spus că AUR a ieșit din spuma mării s-a înșelat. AUR  a ieșit din crăpăturile tălpilor noastre, nici acum nu s-au vindecat.  Alergând din poartă în poartă, vorbind din om în om, mergând din piață în piață, bătându-ne cu jandarmii, luptându-ne cu câinii de pe stradă. Eram o mână de oameni, eram 10-15 care mergeau astăzi toți într-o localitate, mâinile toți în cealaltă localitate. Și locuitorii au văzut acest lucru”, a declarat Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța.

Parlamentarul constănțean a punctat și faptul că Alianța pentru Unirea Românilor a avut și multe acțiuni precum Vara Românilor, Caravana Medicală sau Ghiozdănelul. Pe lângă acestea, Evdochia Aelenei a avut și acțiuni personale una dintre ele fiind cornul și laptele.

“Pentru că în multe localități nu se mai primește nici fruct, nici corn, nici lapte, nici atenție.  Și am descoperit,  mergând la pas în județ, foarte multe nereguli.”, a menționat senatorul constănțean.

Pentru toate aceste nereguli, reprezentanții AUR identifică soluții, așa cum a procedat Evdochia Aelenei în cazul școlii și grădiniței din satul Negreni, comuna Băneasa. Acolo unde nu există trecere de pietoni, în condițiile în care stația de autobuz este vis-a –vis de instituția de învățământ, iar  în zonă, pe drum, sunt curbe.  

“Am vorbit cu primarul, vom face actele necesare și voi adresa o interpelare pe această temă.  Voi ajunge chiar și până la ministrul Grindeanu, pentru a rezolva această situație”, a declarat Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța.

Măriuca ANDRONE   

  853