În contextul tragediei din Vama Veche, acolo unde doi tineri au murit în urma unui accident provocat de un alt tânăr drogat, senatorul Felix Stroe, președinte PSD Constanța, consideră că în acest caz nu se pune problema omorului “din imprudență” sau „din culpă”, ci omor calificat, pur și simplu!

 “Vinovatul, care, băut sau drogat, se urcă la volan și face un accident soldat cu victime, nu scapă de pușcărie! Este un lucru cert, ca urmare a inițierii de către PSD, prin senatorul Robert Cazanciuc, și a adoptării de către Parlament a Legii Anastasia.

Consider că cei care omoară sau rănesc oameni cu mașina, sub influența alcoolului sau drogurilor, trebuie tratați ca niște deținători de armă, ieșiți pe stradă, la drumul mare, și condamnați ca atare! Nu omor “din imprudență” sau „din culpă”, ci omor calificat, pur și simplu!

Au murit doi tineri și  acest lucru a fost posibil doar pentru că  nu au fost respectate procedurile  în vigoare. Altfel, nu se explică cum tânărul sub influența a trei substanțe stupefiante, care a fost autorul tragediei de la Vama Veche, nu a fost testat DrugTest când a fost oprit de două ori de poliție, în acea noapte și în mașina sa s-au găsit droguri!? Inexplicabil este și cum a fost lăsată să circule, în continuare, o mașină care nu avea RCA!?

Este total neadecvată tentativa unor politicieni de a specula politic nenorocirea de la 2 Mai, dar este evident că cineva trebuie să își asume această tragedie!”, a transmis senatorul Felix Stroe, președinte PSD Constanța.

  9253