Scandalul declanșat de Felicia Ovanesian, administrator public al muncipiului Constanța, cea care l-a “gratulat” pe senatorul Remus Negoi cu apelativul marțafoi, ca mai apoi să fie catalogată de acesta drept țață, nu a rămas fără ecou.

Pozitiv. în sensul delimitării de acest gen de limbaj, dar și transmis de un politician care chiar trebuia să spună ceva pe acest subiect, din postura de președinte al Organizație Municipale PNL Constanța.  

Concret, senatorul Septimiu Bourceanu a dorit să clarifice un lucru, acum și pentru viitor

“Eu, Septimiu Bourceanu, senator al României și președinte al Organizației Municipale PNL Constanța, mă delimitez clar și fără echivoc de orice fel de limbaj injurios, jignitor și agresiv.

Nu girez și nu cred in atacuri la persoană și jigniri. Trebuie să arătăm constănțenilor că facem politică decent, civilizat și în interesul lor.

Susțin discuțiile argumentate, chiar cu opinii diferite dar resping replicile injurioase. Indiferent dacă suntem aliați sau adversari pe scena politică, avem nevoie de decență.

Spun toate aceste lucruri atât în numele meu cât și al colegilor mei din Organizația Municipală PNL Constanța. “, a transmis senatorul Septimiu Bourceanu, președintele Organizației municipale PNL Constanța.    

 

  2028