Muzică romantică, trandafiri, ciocolată fină si şampanie? Seamană cu o seară specială mult aşteptată de cei indrăgostiţi! Valentine`s Days este o sărbătoare “de import”, adevărat, dar care ne oferă multă bucurie şi o stare de bine. Până la momentul de sărbătoare e bine să ne pregătim pentru a fi  în formă maximă. Iată câteva ponturi:

1.Fă mişcare! Sportul îţi pune în mişcare sângele, creşte mobilitatea şi eliberează endorfina, hormonul fericirii. În concluzie, vei avea un tonus mai bun, iar stima de sine va fi la cote înalte. Ca extra pont, fă un periaj uscat(cu o perie cu păr natural) pe tot corpul  înainte de a face sport, acţionează ca un gomaj, pielea devine mai fermă, iar celulita se atenuează.

2.Hidratează-ţi pielea! O femeie cu pielea catifelată cucereşte cu uşurinţa orice bărbat. Pentru acest lucru trebuie să urmezi câţiva paşi: fă o baie fierbinte în care adaugi o sare de mare naturală, fără coloranţi artificiali şi puţin ulei esenţial. Rezultatul este uluitor, porii se deschid, iar crema pe care o vei aplica işi va face treaba mult mai bine şi pielea va fi catifetală. Când aplici loţiunea sau untul de corp fă şi un masaj total, din tălpi până la cap. Starea pe care o vei avea te va ajuta în tot ce va urma!

3.Alege-ţi o lenjerie intima care te avantajează, eventual cumpară una nouă, de preferat neagră sau roşie.

Este o ocazie bună să-ţi reînnoieşti lenjeria. Când o achiziţionezi, ai grijă să alegi una din material de calitate şi cu o croială care iţi pune în valoare formele.

4.Poartă un ruj roşu.

Completarea machiajului cu un ruj de culoare roşu iţi poate aduce un plus de sex-appeal.

5.Creează o atmosferă intimă.

Pentru seara de Valentine`s Day decorează-ţi casa cu elemente care induc o atmosferă romantică. Câteva lumânări parfumate discret, două sfeşnice vintage, câteva perne aruncate pe canapea(sau pe jos), o muzică de dragoste şi o sticlă de şampanie, pot fi ingrediente de succes care te introduc in atmosferă. Ce va urma depinde doar de tine!

6. Pregăteşte o cină uşoară şi gustoasă.

Pentru cină alege ingrediente de calitate, în acest fel mâncarea va avea un gust mai bun. Alege un meniu pe gustul partenerului pe care să- l pregăteşti cu multă dragoste. Aceasta se va simţi!

Chiar dacă nu poţi pune în aplicare toate recomandările de mai sus, important este să-ţi oferi cateva momente speciale, alături de partener.

Felul în care le trăieşti este cel mai important! Succes!

Gabriela BĂDILĂ

 

 

 

 

  1513