Deunăzi, senatorul Septimiu Bourceanu, lider al organizației municipalePNL Constanța, l-a tăvălit copios pe Stelian Ion, fost ministru al Justiție, userist de vază în organizați locală, potențial candidat la Primăria Constanța în 2024 și, nu în ultimul rând vicepreședinte al USR, la nivel national.

Supărarea a pornit de la faptul că Stelian Ion, ca și ceilalți participanți la mitingul de săptămâna trecută, desfășurat în fața Prefecturii Constanța, l-au acuzat pe Silviu Coșa că îi ține parte primarului PSD din Agigea. Localitate în care useriștii susțin organizarea unui referendum pentru demiterea lui Cristian Cîrjaliu, chiar dacă prefectul Coșa le-a explicat că acest lucru nu este posibil. Legal vorbind! Adică pe limba unui fost ministru al Justiției…     

„Justiția este oarbă doar când vrea minionul pesedist care, culmea, a fost și ministrul Justiției ( știu că nu ține nimeni minte pentru că a fost incolor, insipid și inodor). Acum, pentru a mai câștiga ceva puncte de notorietate, acest minion pesedist încearcă să influențeze actul administrativ prin atacuri cel puțin penibile la adresa prefectului Silviu Iulian Coșa. Poate nu știe minionul pesedist că la Agigea este vorba despre alegeri pentru Consiliul local și nu altceva”, a transmis senatorul Septimiu Bourceanu.

Putem înțelege supărarea senatorului PNL, dar de aici până la  denumirea de minion pesedist pe care a folosit-o la adresa deputatului USR , pare-se pentru că Stelian Ion a fost  avocatul lui Radu Mazăre, este o distanță lungă. Pe care liberalul președinte de organizație municipală a parcurs-o cu prea multă nonșalanță. Ca să nu spunem altcumva...

S-avem rezon domnule Septimiu Bourceanu, ați fost un minion  PSD-ist! Vrând - după cum susțin  unii liberali-  nevrând- așa după cum pretindeți -  așa că sunteți ultima persoană  care ar trebui să faceți referiri de acest gen!

Pe vremea USL ați fost într-o alianță locală și națională cu PSD. Și nu ați avut pistolul la tâmplă pentru a face acest lucru! Ba, dacă ar fi să ascultăm gura târgului, nu a fost chiar așa de rău...

Sunteți un minion PSD-ist pentru că și acum faceți parte dintr-o alianță națională cu PSD. Nu am văzut ațintită vreo mitralieră asupra dumneavostră și nici nu am auzit că aveți intenția să vă dați demisia din Senat în semn de protest.   

Și dacă USR Constanța chiar se retrage din coaliția de guvernare locală, chestiune care vă va forța- vrând nevrând- să faceți alianță cu PSD Constanța, ce faceți? Vă dați demisia din partid ?

Măriuca ANDRONE

 

 

  900