TREBUIE să ne trezim și să ne “scuturăm” de această clasă politică globalistă și trădătoare.

Dumitru Viorel Focșa, deputat de Constanța, atenționa, încă de săptămâna trecută, că Ministerul Sănătăţii desfăşoară, în următoarele trei luni, o campanie naţională de informare şi conştientizare asupra importanţei vaccinării, sub sloganul ”Ştiu, nu doar sper că o să fiu bine! Mă vaccinez!”. Bugetul proiectului este de peste 21 de milioane de lei. Parlamentarul constănțean se întreabă acum ce urmărește actualul guvern cu această strategie.  

“Ce urmărește guvernul “Ciolanu” cu această Strategie Națională de Vaccinare pentru perioada 2023 - 2030, nu este decât unul din dezideratele lui Klaus Schwab, președintele executiv al Forumului Economic Mondial, așa cum stabilesc acești psihopați la Davos în fiecare an.

Căutați și vă documentați pentru a fi corect informați. Oricum ei lucrează acum “pe față”, fiindcă și-au instalat “oamenii lor” în fruntea guvernelor. De aceea TREBUIE să ne trezim și să ne “scuturăm” de această clasă politică globalistă și trădătoare.

Solicit "Primului Sinistru", al României, Ciolacu, lansarea unei dezbateri publice pe această temă de importanță națională!

 

 

  724