La sfârșit de săptămână, Organizația județeană PUSL Constanța și-a ales conducerea. Președintele ales prin vot deschis este Florentin Chiforeanu, iar din Biroul Județean fac parte: Gihan Eserghep -prim vicepreședinte, Giani Nebunu-vicepreședinte, Mirabela Cherim-vicepreședinte, Bogdan Ciobanu-membru, Cristi Ionescu-membru, Victor Bulacu-membru, Bica Pavlov-membru, Mamudie Erdin-membru. Prezentă la eveniment, Maria Grapini, europarlamentar PUSL, a menționat că „organizația de la Constanța are acum o conducere statutară”. Conducere  căreia îi acordă toată încrederea având “candidații extrem de determinați”.

Nou ales în funcția de prim-vicepreședinte, Gihan Eseghep- președintele organizației  municipale și candidat PUSL la funcția de primar al muncipiului Constanța-  le-a prezentat umaniștilor constănțeni celor prezenți o situație cel puțin  neplăcută. “Constanța este un oraș frumos, cu multiple posibilități de dezvoltare. Un oraș binecuvântat de mama natură. Dar acum este un oraș gri, cenușiu, în care toată lumea este tristă și nervoasă. “, a declarat Eserghep. Constățenii sunt așa pentru că “toți se enervează din cauza traficului”, așa după cum apreciază președintele organizației municipale PUSL Constanța. În opinia lui Gihan Eserghep, soluția este ca “oamenii să se prezinte la vot”, ca să nu se întâmple precum  în 2020, atunci când prezența a fost extraordinar de mică. Urmarea? “Primăria nu are deschidere față de cetățeni. După 3 ani de zile, abia acum s-a organizat prima ședință de Consiliu Local cu prezență fizică. Primarul trebuie să aibă curaj să se uite în ochii presei și a populației.”, a subliniat candidatul PUSL pentru Primăria Constanța. Cel care dorește  “să lăsăm în urma noastră un oraș în care să ne dorim să locuim cu toții.”

La finalul ședinței la care au fost prezenți peste 500 de membri de partid, a fost prezentat mesajul transmis de  Cristian Popescu Piedone candidatului PUSL la Primăria Constanța, Gihan Esergep.  

 Piedone îl sprijină necondiționat să ajungă primarul Constanței

 „Domnule Gihan, partidul te-a învestit cu încredere și am fost prezent atunci când ți-ai lansat candidatura la Primăria Constanța. Ai o mare responsabilitate: să demonstrezi ceea ce nu au putut să demonstreze mulți înaintea ta, că suntem umani, că suntem umaniști. Că avem demnitate, onoare și curaj. Că vom învinge contrar tuturor jocurilor politice.

Să înțelegeți un singur lucru, domnule Gihan: a fi umanist înseamnă a fi om! Ai tot sprijinul meu, al meu și al echipei mele, în calitatea mea de președinte executiv al Partidului Puterii Umaniste, te voi sprijini necondiționat să ajungi primarul Constanței.

Experiența ta managerială, cu experiența mea profesională în administrația publică locală, vom face ca litoralul să ajungă adevărata perlă, așa cum era, și nu mi-e rușine să o spun, pe timpul lui Ceușescu, a fost o perioadă, pe timpul lui Mazăre – să-i dăm Cezarului, ce-i al Cezarului – dar după care, s-a ales praful. Ești cel care nu trebuie să ștergi praful. Ești cel care să construiești Constanța și Mamaia, să dai vitalitate și să aduci turiști în România. Este o mare responsabilitate! Știu că poți!

Iar în încheiere vreau să transmit doamnelor cu prilejul de 1 Martie o primăvară frumoasă, o primăvară în suflet să avem pentru că ne trebuie suflet curat plin de flori. Nu trebuie să urâm, nu trebuie să dușmănim. Să ne gândim că suntem cu toții oameni, suntem în puterea lui Dumnezeu!

 Încă o dată succes domnule Gihan și sunt ferm convins că succesul îți bate deja la ușă!”, a transmis Piedone.

 

  1372