Demisionară din PNL, Mihaela Scrieciu, fostă președintă a organizație de femei, precum și fost consilier județean, și-a făcut publică opinia despre cum a arătat partidul din care a făcut parte și cum a juns, la acest moment. Mihaelei Scrieciu a descris un alt episod controversat din PNL Constanța, organizație care, așa după cum susține demisionara, își aruncă membrii ce le-au muncit în campanii și le-au adus voturi  

„La 10 zile de când mi-am dat demisia din Partidul Naţional Liberal filiala Constanța constat cu tristețe că, în ciuda eforturilor foștilor mei colegi de a coborî din turnul aroganței și de a ieși pe „sticlă“ mai mult ca niciodată, comentariile constănțenilor la postările PNL sunt în număr covârșitor negative!

Și de parcă nu ar fi fost destul, aseară la emisiunea “Între alb și negru” a lui Emil Mihail Trentea Tatu a venit o doamnă consilier PNL a localității Ciocârlia, ce a afirmat că a fost dată afară din partid pe motiv că nu și-a plătit cotizația!

Nu o cunosc pe doamna respectivă, nu am avut ocazia să interacționez cu dumneaei, dar mă întreb: chiar nu calculezi consecințele când dai cu piciorul unei femei ce a muncit să îți aducă voturi, membră a comunității turco-tătare, mamă a unui copil cu dizabilități? Pe de o parte se afirmă că într-un partid liberal este normal să ai păreri diferite, pe de altă parte își aruncă membrii ce le-au muncit în campanii și le-au adus voturi pe motiv că nu și-au plătit cotizația aia amărâtă de câțiva lei!

Ce partid am fost și ce adunătură au ajuns…“, a transmis  Mihaela Scrieciu

 

  454