Alături de membrii organizație AUR Constanța, senatorul Evdochia Aelenei a participat la campania „Vara românilor”. Această campanie se concentrează pe identificarea problemelor cu care se confruntă comunitățile locale, în special cele legate de infrastructură, acces la servicii medicale, nivelul de trai și alte aspecte esențiale pentru bunăstarea cetățenilor. În prima lună de când partidul a demarat această campanie, membrii săi au ajuns în peste 1.000 de localități din România.

În cadrul campanie „Vara românilor”, senatorul Evdochia Aelenei  s-a întâlnit cu cetățeni din comunitățile județul Constanța, a discutat cu aceștia și a identificat problemele generale precum și pe cel specifice fiecărei localități.

 „Am luat la pas satele, comunele și orașele din Constanța pentru a afla direct de la localnici situațiile cu care se confruntă. Oamenii sunt nemulțumiți de nivelul de trai, de inflația galopantă, de creșterea taxelor și impozitelor anunțată de guvern, de infrastructura precară, de lipsa locurilor de muncă. La Băneasa, am văzut un spital lăsat în paragină. De asemenea, fermierii se plâng de secetă și de faptul că ucrainenii le fac concurență neloială cu produsele lor. Portul Constanța este sufocat, se află sub o presiune enormă. Guvernul PSD-PNL i-a adus la sapă de lemn pe români.

Peste tot, speranțele oamenilor se îndreaptă către AUR – pentru că suntem o mișcare politică nouă, curată și energică – iar asta ne onorează și ne responsabilizează. Noi nu avem vacanță parlamentară! Vara aceasta derulăm trei programe: Caravana medicală, Vara românilor și Caravana microbuzelor școlare pentru elevi.”, a transmis Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța.

  1114