Partidul AUR, filiala Constanţa a organizat joi, 25 aprilie o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost abordate subiecte atât la nivel național, cât mai ales locale. La conferință au participat Mohammad Murad, candidat AUR pentru funcția de președinte al Consiliul Judeţean Constanța, Ovidiu Cupșa, candidat AUR la Primăria Constanța, precum și  Nicolae Vlahu, candidat la alegerile europarlamentare.  

În deschidere conferințe, Nicolae Vlahu a atras atenția că lumea se află într-un moment important, fiindcă se confruntă cu câteva alegeri cruciale de care va depinde viitorul . „Avem globalizări neomarxiste care vin cu ideologii dăunătoare. Trebuie să rămânem fermi, iar împreună cu liderii politici în acest weekend se vor dezbate astfel de subiecte. Dezbatem subiectul familiei, femeia este femeie, iar bărbatul este bărbat. AUR este singurul partid care luptă pentru familie”, a precizat acesta.

Murad: Nici Tramp nu avea habar de administrație și a ajuns președinte!   

Mohammad Murad a anunțat  că speră să aibă parte de o „campanie corectă, fără dedesubturi și în condiții egale pentru toți candidații”, menționând că  se așteaptă rezultatele unui sondaj la nivelul județului Constanța și speră ca rezultatele să fie bune.

 „Foarte multe persoane mă acuză că nu cunosc administrație locală și ca om de afaceri nu am cultura necesară pentru a  conduce Consiliul Județean și am promis că o să vorbesc și cu domnul Trump, poate nu știe el, că nici el când a candidat acum 5 ani nu a avut habar de administrația prezidențială. Are miliarde și astăzi candidează și are prima șansă”, a declarat Mohammad  Murad, candidatul AUR pentru președinția Consiliul Judeţean Constanța.

Cupșa: Cei care conduc astăzi municipiul Constanța au un dispreț faţă de cetățenii

Ovidiu Cupșa, candidat AUR la Primăria Constanța Ovidiu Cupșa a precizat că săptămâna viitoare va fi organizată o conferință de presă pentru a prezenta echipa pentru administraţia locală.

Cupșa a sesizat și faptul că după ce câteva ședințe ale CLM s-au ținut în format fizic, acum Vergil Chițac a  decis să se desfășoare iar în format online.

„ Cei care conduc astăzi municipiul Constanța au un dispreț faţă de cetățenii Constanţei. Deși au promis sau au lăsat să se înțeleagă că vor fi transparenți măcar în ultima clipă, nici în momentul de faţă nu sunt dispuși să aibă o dezbatere despre ce s-a întâmplat în Constanţa, în ultimii patru ani. Nu putem să ne gândim cum administrăm oraşul dacă nu cunoaștem patrimoniul”, a declarat candidatul AUR la Primăria Constanţa.

  80