La sfârșit de săptămână, membri și simpatizanți AUR Constanța au avut parte de două evenimente importante pentru organizația acestui partid. Primul, a fost un marș prin centrul orașului, urmat apoi de  lansarea candidaților formațiunii politice pentru alegerile locale din 9 iunie.

 „Marșul este organizat pentru a anunța lansarea candidaților. Este un marș pașnic, pentru a  a prezenta live constănțenilor prezența candidaților AUR în județul Constanța. Manifestația este un mesaj de forță, că suntem pregătiți, chiar dacă ne-au luat comasatele prin surprindere, din punct de vedere al respectării legii”, a declarat coordonatorul organizației județene, Dan Moraru.

La evenimetul de lansare a candidaților,  în sala Casei de Cultură au fost prezenți 1000 de oameni. Candidatul  pentru Primăria Constanța era deja cunocut, în persoana lui Ovidiu Cupșa, iar în privința celui pentru președinția Consiliului Județean Constanța, anunțul a fost făcut de pe scenă, chiar de președintele George Simion. Concret, candidatul este Mohammad Murad, președintele Organizației Oamenilor de afaceri din AUR.  

„Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă, în bube și mucegai. Așa era și complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Iar fratele nostru Mohammad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. Nu este ceva ce îmi doresc mai mult de la candidații noștri decât calitatea de a fi oameni pe care îi recomandă faptele. Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate și propriile afaceri, poate și pentru comunitatea constănțeană. Doamnelor și domnilor, Mohammad Murad este propunerea AUR pentru președinția Consiliului Județean Constanța. O să te rog de la Corbu până la Limanu să redai strălucirea litoralului românesc”, a aanunțat președintele AUR, George Simion, în cadrul evenimentului.

În vârstă de 57 de ani, Mohammad Murad este un om de afaceri prosper, care a venit în România în 1967, iar de atunci luptă pentru interesele constănțenilor.

 „Nu știam că voi fi candidatul la Consiliul Județean, dar am zis un simplu lucru domnului președinte: sunt un simplu soldat al dumneavoastră și al partidului AUR! E nevoie de o luptă.Eu sunt un simplu soldat al dumnmeavostră  și al partidului AUR.

 Ei nu vor să renunțe la putere, nu au soluții. După patru ani avem hoție, PNL – PSD, marca hoție! Mizerie! E nevoie de altceva, iar altceva sunteți  voi cei din sală, diferiți. Trebuie să declarați războiul pentru dreptate, nu pentru minciună! Război pentru oameni serioși, nu oameni care din 5 vorbe spun 10 minciuni. Domnule președinte, mă predau cu tot sufletul pentru Constanța, pentru că aici mă simt ca acasă.”, a declarat Mohammad Murad.

 „Am în spate comandanții de oaste, oamenii care vor schimba destinul județului, voi fi alături de ei și la bine și la rău, ei știu lucrul acesta. Avem o familie mare, unită, determinată și dușmanul nostru este această coaliție nocivă pentru toată România. Trebuie să îi zdrobim! Nu putem decât în echipă, împreună! Curaj, așa cum spun colegii noștri, determinare, hotărâre și o bună organizare!”, a declarat, la finalul evenimentului, coordonatorul organizației județene, Dan Moraru.

Candidații AUR la alegerile locale din județul Constanța:

MANGALIA LEONARD Tănase

MEDGIDIA ALIN Luchian

MURFATLAR CORMAN Adrian

CERNAVODA APOSTOL Catalin Marian

EFORIE  BALMUS Vasile

HÂRȘOVA BOZDOACĂ Aura

NEGRU VODĂ ARGINTARU Adrian

NĂVODARI ILINCA Costin Adrian

OVIDIU SOLOMON Bogdan

TECHIRGHIOL CONSTANDIN Florea

ADAMCLISI   PREDA Virgil

AGIGEA ANDREI Florin

ALBEȘTI  TUȘA Viorel

ALIMAN  AVĂDANEI Nicolae

BĂNEASA  MOCANU Dan

BĂRĂGANU  CRISTIAN Corina-Antonela

CASTELU  CIUCEA Gheorghe

CERCHEZU  NUCU Mihai

CIOBANU SUCIU Ioan

COSTINEȘTI  CĂLIN Mugurel Radu

COGEALAC FÂNTÂNĂ Ionuț 

COMANA   TOMA Doina

CORBU  RADU Daniel

CRUCEA  OREZ Victoraș

CUMPĂNA BOLBOAȘĂ Marius

CUZA VODĂ  TIMOFTE Cristian

DELENI GIREL Doina

DUMBRĂVENI  DICU Vasile

GHINDĂREȘTI  DEMIT Alexe

GÂRLICIU  MIRCICĂ Gigi

INDEPENDENȚA TICĂ Jan

LIMANU  ZAHARIA Maria

LIPNIȚA TUDOR Petre

LUMINA SIMION Alexandru-George

MERENI SOCIANU Razvan Dan

MIHAIL KOGĂLNICEANU NICUȘOR Ianca

COMUNA MIHAI VITEAZU PERIFAN George

MIRCEA VODĂ TELEHOI Florentina

NICOLAE BĂLCESCU IOAN Ionel

OLTINA  VLAD Virgil

PECINEAGA HÎRGĂU Mihaela-Gabriela 

PEȘTERA RĂDUCAN Ionuț

POARTA ALBĂ ȚIGMEANU Florentina

RASOVA  GROZAVU Gheorghe

SALIGNY  MOCANU Florin

SĂCELE BRÂNDUȘ Gheorghe

SILIȘTEA POPA Gheorghe

SEIMENI IORDACHE Marian

TUZLA TOADER George

TOPALU  POPA Dumitru

TOPRAISAR CHITUC Constantin  

TORTOMAN FRUNZĂ Ancuța-Ștefania

 

  2851