Evdochia Aelenei, senator AUR Constanța și candidat pentru funcția de primar în Năvodari, își dorește ca acest oraș să devină demn de potențialul pe care îl are. Un oraș modern, racordat la tot ce înseamnă infrastructură, un oraș viu, așa după cum a precizat Evdochia Aelenei.

„În urmă cu 5 ani m-am alăturat partidului Alianța pentru Unirea Românilor - AUR, pentru că am crezut și cred în forța schimbării. Pentru că îmi doresc o Românie puternică, demnă, respectată, în care oamenii să trăiască mulțumiți, în bunăstare și în siguranță.

Cred că tărie că AUR pledează activ pentru unitate națională, pentru morala creștină, valorile familiei și tradiție. Și alături de toți cei care au pus umărul la construirea acestei formațiuni, îmi doresc o națiune solidă, cu temelii sănătoase, care își respectă trecutul și tradițiile dar care este deschisă și către viitor.

Cu aceste valori și principii în minte și în suflet am primit cu deosebită onoare dar și responsabilitate propunerea Alianței pentru Unirea Românilor de a candida la Primăria orașului Năvodari.

Năvodari îmi este casă de foarte mulți ani, suficienți încât să constat, alături de toți năvodărenii, felul ticălos în care acest oraș a fost subjugat de-a lungul anilor de edili fără viziune, fără dorință de schimbare și fără nicio pricepere sau interes de a-și pune serviciile în slujba comunității.

Am văzut un oraș cu un potențial enorm, o adevărată perlă a județului Constanța înghițit în betoane, acaparat de rechinii imobiliari, distrus din temelii și redus la mediocritate.

În loc să redea splendoarea unui oraș aflat la malul mării, l-au vândut pe bucăți, servind intereselor camarilei de partid.

În loc să asigure spații verzi și de agrement, școli, spitale, instituții de cultură, l-au transformat într-un șantier permanent sufocat și dezolant.

În loc să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor, să creeze locuri de muncă și o comunitate prosperă, au determinat cetățenii rezidenți să plece, să caute un trai mai bun în altă parte.

Vin din sistemul medical și cred cu convingere că odată ce treci prin problemele, nevoile și lipsurile unui spital, nu te mai sperie nimic. Și ești pregătit să faci față oricărui obstacol, cu disciplină, rigurozitate și dorință de muncă.

La anii petrecuți în sistemul sanitar se adaugă experiența de aproape patru ani dobândită în Senatul României, unde chiar și din opoziție, am dat glas problemelor și nevoilor constănțenilor prin proiecte legislative pentru și despre cetățeni.

Îmi doresc un Năvodari demn de potențialul pe care îl are. Îmi doresc un oraș modern, racordat la tot ce înseamnă infrastructură, un oraș viu, pe care oamenii să se simtă mândri să-l numească ACASĂ.

Știu că împreună putem să-l eliberăm din ghearele celor care au pus stăpânire pe el pentru propriile interese și să-i redăm strălucirea de altădată.

Depinde numai de voi să vă doriți același lucru și să ieșiți masiv la urne pe 9 iunie pentru o SCHIMBARE reală, necondiționată, autentică.

Fac un apel pe această cale să stăm de vorbă, să ne vedem, să-mi spuneți care vă sunt nemulțumirile și așteptările, să căutăm și să găsim soluții împreună.

România poate! Constanța poate! Năvodari poate!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis  Evdochia Aelenei, candidat AUR pentru funcția de primar al orașului Năvodari

 

  1436